Sajam Torti, kolača i poljoprivrednih proizvoda

U subotu, 7. novembra, u Bačkom Monoštoru će biti organizovan četvrti po redu Sajam torti, kolača i poljoprivrednih proizvoda.

Ova manifestacija ima za cilj predstavljanje i promovisanje veština žena iz Monoštora, kao i gostujućih udruženja žena iz svih naseljenih mesta sa teritorije grada Sombora. Program podrazumeva i kulturno-umetničke sadržaje, kao što su nastup dečije grupe KUDH-a Bodrog iz Bačkog Monoštora, nastup dečijeg hora Bodroški mališani i Šareni vokali, predstavu Audicija, u izvođenju dramske grupe HKUD-a Vladimir Nazor iz Sombora, a za kraj je predviđenja i promocija zbirke pesama Adama Bešlina – Nove, pod nazivom Ostaviću traga.
Organizatori manifestacije – UG Nade i UG Podunav iz Bačkog Monoštora, uz podršku Poljoprivredne stručne službe Sombor i Mesne zajednice Bački Monoštor, istu realizuju pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova.

Predivne torte, ukusni kolači, fantastični džemovi, domaći suhomesnati proizvodi, prirodini med, najbolja začinska paprika, monoštorska vina i još mnoštvo finih đakonija čekaju vas na ovogodišnjem Monoštorskom sajmu.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar