Redovna godišnja skupština CEKOS-a

U petak 17. maja u prostorijama Mesne zajednice u Sonti održana je redovna godišnja skupština Centra za kulturu i obrazovanje Sonta. 

 
U prisustvu članova, volontera, saradnika i gostiju predstavljeni su izveštaji o radu organizacije u prethodnoj kalendarskoj godini i usvojene dopune plana rada za 2019. godinu. 
Skupštinu su vodili Jelena Đurkov, koordinatorka volontera i Nikola Dobrijević, predsednik organizacije. 
 
U toku 2018. godine CEКOS je imao pet aktivnih programa u okviru kojih je realizovano mnogo projekata i aktivnosti: 
dramski studio, volonterski program, forum žena, škola šaha i program jačanja kapaciteta i razvoja zajednice. 
 
Izveštaj o aktivnostima je javno dostupan i možete ga preuzeti: Godišnji izveštaj o aktivnostima.
 
 
Siniša Gajčin, šahovski trener iz Apatina predstavio je aktivnosti novog programa –škole šaha, a ispred nadzornog odbora Senka Butković je izvestila o finanijskom poslovanju organizacije u prethodnom periodu. 
 
CEКOS je već održao jednu vandrednu skupštinu u januaru ove godine kada je napravljen plan rada i izabran novi upravni odbor. 
Na ovoj redovnoj skupštini usvojene su dopune plana rada. 
U predstojećem periodu do kraja 2019. godine u planu je organizacija petog po redu festivala Nedelja pozorišta koji se svake godine održava u junu u Sonti. 
Ove godine program će biti najkvalitetniji do sad jer je stigao ogroman broj prijava iz cele Srbije. 
Pored toga pred nama su i dva velika i važna projekta: jedan lokalni i jedan nacionalni.
U predstojećih šest meseci CEКOS će se baviti unapređenjem omladinske politike na teritoriji opštine Apatin u okviru projekta Glas mladih u opštini Apatin i razvijanjem omladinskog rada u ruralnim područjima Srbije, u okviru projekta Gde je ruralni omladinski rad u Srbiji? 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar