Raspisan konkurs za 2. izložbu fotografija stanovnika Zapadnobačkog okruga
U organizaciji Foto-kino-video kluba "Rada Krstić" iz Sombora, raspisan je konkurs za 2. izložbu fotografija stanovnika Zapadnobačkog okruga (opštine Sombor, Apatin, Kula i Odžaci). 
 
Tema konkursa je slobodna, a autori mogu poslati do 4 fotografije bilo da su crno-bele ili u koloru. Učesnici treba da popune prijavu koja sadrži podatke o autoru i spisak prijavljenih fotografija. Prijave kao i propozicije konkursa mogu se pronaći na zvaničnom sajtu www.fotoklubsombor.org
 
Popunjene prijave šalju se isključivo putem elektronske pošte: [email protected]
 
Selektor izložbe je Branimir Karanović, a najboljim autorima biće dodeljene nagrade za prvo, drugo i treće mesto za pojedinačnu fotografiju, kao i za kolekcije fotografija. 
 

Rezultati konkursa biće objavljeni do 16. novembra na internet stranici FKVK "Rada Krstić" www.fotoklubsombor.org , a izložba sa fotografijama biće održana 8. decembra u Gradskom muzeju u Somboru.  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar