Premijera horor filma snimanog u Apatinu zakazana za četvrtak

U četvrtak, 01. novembra, od 20 sati, u velikoj sali OKC Apatin biće premijerno prikazan film ,,Krv''.  Ulaz je besplatan.

Opštinski kulturni centar Apatin jedan je od saradnika na realizaciji filma, a lokacije na kojima se film snimao nalaze se u Apatinu, što će se verovatno mnogim našim sugrađanima dopasti. U pitanju su kafana ,,Kralj'', vlasnika Dane Mandića, i stara građanska, osnosno švapska kuća ,,Margita'', gde su ekipi filma sjajni domaćini bili članovi porodice Maleš. Kakva je bila atmosfera na snimanju filma možete pročitati OVDE.
 
Radnja filma događa se u Apatinu,  a u pitanju je tv film sa elementima horora.
 
- U Subotici smo pre nekoliko dana imali svetsku premijeru, u okviru Festivala Hrizantema, i prema reakcijama publike, uradili smo sjajan posao. Sutra, 31. oktobra, film će biti prikazan publici u Somboru, a već dan posle, 1. novembra, i u Apatinu. Ponosan sam na sve učesnike ovog filma. Prvo, tu su glumci, a koji većinom ni nemaju glumačkog iskustva, naročito u filmu: Jana Stojisavljević, Tijana Božinovski, Branka Terzin i moja malenkost. Tu je još mnogo manjih, ali podjednako važnih uloga, a koje će naši Apatinci prepoznati. Bilo je glumaca i iz Sombora, Novog Sada i Beograda. Scenarista filma je Goran Skrobonja iz Beograda, a
saradnici na scenariju bili smo Mika Stojisavljević, režiser i producent, Marko Kaćanski, profesionalni režiser i snimatelj, i ja, rekao je za 025info web porta Dušan Gladić, koji je igrao glavnu mušku ulogu u filmu.
 
Film traje 50-tak minuta, a snimanje je trajalo 5 dana.
 
- U pitanju je bezbudžetni film. Izuzetno dobra i pozitivna energija je vladala tokom snimanja i svako od nas bogatiji je za jedno veliko iskustvo. Svi učesnici u ovom filmu ističu značajan doprinos opštine Apatin i Kulturnog centra našeg grada, kaže Gladić.
 
Gladić s ponosom ističe da je veoma srećan što je Kulturni centar krenuo u ,,filmsku avanturu'' i izražava nadu da će nakon ovog filma imati priliku da ponude još neke projekte koji će biti prepoznati od opštine Apatin.
 
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar