lokacija: Apatin
objavljeno: 14.04.2019.

Predstava Zvezdama zajedno biće odigrana u Apatinu

Kultura

U Velikoj sali Kulturnog centra, 16. aprila u 18 časova biće odigrana predstava Dramskog studija za odrasle Opštinskog kulturnog centra Apatin, pod nazivom: “Zvezdama svejedno”.

Bogomir Đorđević potpisuje režiju, a u predstavi glume: Dušan Gladić, Tatjana Šakić Kršić, Snežana Regoda, Nikola Dobrijević, Vasilije Zorić, Jovana Grubor, Krsman Luka Kršić, Zoran Tabaroši, Tanja Kosanović. Muzička pratnja Milorad Basta.

Cena karte je 150 dinara, a blagajna Kulturnog centra počeće sa radom od 17 časova.

Info i foto: kulturaapatin.com

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Narodna biblioteka Branko Radičević iz Odžaka je na konkursu za otkup knjiga Ministarstva kulture, dobila sredstva za fond...

Festival amaterskih pozorišta Srbije, 61. po redu, u Kuli počinje večeras u Kulturnom centru i traje do 22....

U Narodnom pozorištu Sombor juče je otvoren dvadeset sedmi Pozorišni maraton koji će trajati do subote, 15. juna. Publika...

Na inicijativu opštinskog Kulturnog centra, po prvi put će se u Apatinu obeležiti Svetski dan muzike, 21. jun. Više...

Predstava Kiss gostuje na festivalu Nedelja pozorišta u Sonti sutra, 14. juna, u 20 časova. Ovaj komični akustični...

Skupština Grada Sombora na sednici održanoj u ponedeljak za direktorku Narodnog pozorišta Sombor imenovala je producentkinju Bojanu Kovačević.