Predstava Primadone u Kulturnom centru Apatin

Pozorišna predstava pod nazivom Primadone odigraće se u sredu, 19. februara, u 20 časova u velikoj sali Kulturnog centra Apatin. U predstavi igraju Rada Đuričin i Tanja Bošković. Adaptaciju i režiju potpisuje Irfan Mensur, a muziku Aleksandar Sanja Ilić.

Tragikomična priča o moralnim i društvenim vrednostima, o moći pozorišta da razbudi misli i promeni savest kod publike, o primitivizmu, o dva različita karaktera... Ova predstava Irfana Mensura je inspirisana dramskim delom Opsada Lenjingrada savremenog španskog pisca H. S. Sinestera.

Milena i Dara su žene u najboljim godinama, glumice i primadone, koje žive u napuštenom pozorištu kojem prete da će biti srušeno. Udovica i ljubavnica direktora, glavnog glumca i režisera tog istog pozorišta su ujedinjene u ljubavi i sećanju na jednog čoveka, ali i ideala o boljem svetu. U dijalozima s humorom vaskrsava era puna snova i utopija u kojima obe primadone mešaju svoje nezdrave nade i sentimentalno staro rivalstvo.

Rezervacije karata su 13, 14. i 18. februara od 8 do 12 časova na broj telefona 025/773 588. Preuzimanje rezervisanih karata je u utorak, 18. februara od 18 do 20 časova na blagajni, a prodaja karata biće na dan predstave od 18 časova.

Cena karte je 400 dinara.


 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar