lokacija: Apatin
objavljeno: 15.04.2019.

Predstava Noć bogova u petak u Apatinu

Kultura

U petak, 19. aprila 2019. godine, sa početkom u 20 časova u velikoj sali Kulturnog centra Apatin, biće odigrana pozorišna predstava „Noć bogova“.

U predstavi igraju: Vojin Ćetković, Dejan Lutkić i Nebojša Ilić.

Karte se mogu rezervisati u ponedeljak i utorak, u periodu od 8 do 12 časova na broj telefona 025/773 588.

Iz Kulturnog centra opštine Apatin mole građane da rezervisane karte preuzmu u četvrtak ili u petak od 10h do 12h i u popodnevnim časovima od 17h do 19h. Na dan predstave blagajna je otvorena od 18h. Ukoliko svoje rezervisane karte ne preuzmu kako je naznačeno iste se puštaju u prodaju.

Radnja predstave se dešava jedne večeri na desetogodišnjicu prijateljstva kada se kralj Luj XIV (V.Ćetković), dvorska luda (D.Lutkić) i pisac Molijer (N.Ilić) zajedno opijaju evocirajući uspomene na prohujala vremena. Usred veselja, kralj otkriva da je saznao da njih dvojica igraju farsu o njemu u kojoj ga ismejavaju, pa prisiljava svoje prijatelje da tu farsu odigraju samo za njega.

Cena ulaznice je 400 dinara.

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Narodna biblioteka Branko Radičević iz Odžaka je na konkursu za otkup knjiga Ministarstva kulture, dobila sredstva za fond...

Festival amaterskih pozorišta Srbije, 61. po redu, u Kuli počinje večeras u Kulturnom centru i traje do 22....

U Narodnom pozorištu Sombor juče je otvoren dvadeset sedmi Pozorišni maraton koji će trajati do subote, 15. juna. Publika...

Na inicijativu opštinskog Kulturnog centra, po prvi put će se u Apatinu obeležiti Svetski dan muzike, 21. jun. Više...

Predstava Kiss gostuje na festivalu Nedelja pozorišta u Sonti sutra, 14. juna, u 20 časova. Ovaj komični akustični...

Skupština Grada Sombora na sednici održanoj u ponedeljak za direktorku Narodnog pozorišta Sombor imenovala je producentkinju Bojanu Kovačević.