Predstava Noć bogova u petak u Apatinu

U petak, 19. aprila 2019. godine, sa početkom u 20 časova u velikoj sali Kulturnog centra Apatin, biće odigrana pozorišna predstava „Noć bogova“.

U predstavi igraju: Vojin Ćetković, Dejan Lutkić i Nebojša Ilić.

Karte se mogu rezervisati u ponedeljak i utorak, u periodu od 8 do 12 časova na broj telefona 025/773 588.

Iz Kulturnog centra opštine Apatin mole građane da rezervisane karte preuzmu u četvrtak ili u petak od 10h do 12h i u popodnevnim časovima od 17h do 19h. Na dan predstave blagajna je otvorena od 18h. Ukoliko svoje rezervisane karte ne preuzmu kako je naznačeno iste se puštaju u prodaju.

Radnja predstave se dešava jedne večeri na desetogodišnjicu prijateljstva kada se kralj Luj XIV (V.Ćetković), dvorska luda (D.Lutkić) i pisac Molijer (N.Ilić) zajedno opijaju evocirajući uspomene na prohujala vremena. Usred veselja, kralj otkriva da je saznao da njih dvojica igraju farsu o njemu u kojoj ga ismejavaju, pa prisiljava svoje prijatelje da tu farsu odigraju samo za njega.

Cena ulaznice je 400 dinara.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar