Poslednja šansa večeras u Kulturnom centru u Apatinu

Apatinska publika će danas, 26. septembra, drugog dana trajanja Festivala kratke forme Potpis, imati priliku da od 20 časova u velikoj sali Kulturnog centra pogleda monodramu Poslednja šansa.

Poslednja šansa je komedija koja više od četiri godine zaredom obara rekorde gledanosti, inspiriše i vraća osmeh na lica publici koja svaki put, bez izuzetka, neskriveno uživa u pričama i avanturama glavne junakinje. Nakon više od 150 igranja, u zemlji i inostranstvu, ova monodrama, sa smejanjem i pevanjem, nastavlja da priča priču o Velikom bratu, svetu zabave, rejtinzima i gledanosti, svetu u kome frizerka Gocili pokušava da ostvari svoj nikad ostvareni san - da pronađe muža.

Predstava je odnela Zlatnu kolajnu Festivala pantomime i monodrame 2010, prvu nagradu 15. Festivala malih formi u Srpskom Sarajevu i prvu nagradu na 9. Međunarodnom festivalu Zlatni vitez u Moskvi. Igrana je u Americi, Kanadi, Nemačkoj, Švajcarskoj, Engleskoj, Crnoj Gori, Republici Srpskoj, kao i širom Srbije.

Na tekst Mirjana Bobić-Mojsilović, glumi Suzana Petričević.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar