Pomahnitali večeras na Festivalu u Apatinu

Na Festivalu profesionalnih pozorišnih predstava u Apatinu večeras je na programu komedija Pomahnitali u Velikoj sali Kulturnog centra, od 20 časova.

Komedija Pomahnitali je predstava posvećena žrtvama selfi kulture i ostalih oblika virtuelnih vrednosti. Bavi se ljudima, koji su postali opsednuti formom, statusnim simbolima, brendovima. Na toj apsurdnoj i sumanutoj trci, koja za cilj ima uspeh oni potpuno gube kompas. U svakoj od scena protagonisti završe sa nervnim slomom zbog nekih sitnih trivijalnih problema koji im remete savršenu formu. Dane okončavaju tako što, umorni od borbe gužve, svađa, sa osećanjem nezadovoljstva i izopštenosti, za utehu okače selfi na kome sve blista baš kako treba, savršeno.

Sutra je na programu Komični mjuzikl Kiss koji je priča o igri, flertu, začikavanju, nadmetanju i povrh svega, ljubavi između muškarca i žene. Komične scene isprepletane zanimljivim i novim aranžmanima poznatih pesama, tradicionalnih balkanskih pesama, kao i autorskih numera samih izvođača izvedene su najjednostavnijim sredstvima–samo sopstvenim telom i glasom. Zanosno slavlje tonova, ritma, plesa, glume, akrobatike–u savršenoj harmoniji. 
 
Sreda, 30. oktobar  
Pomahnitali (komedija) 
Glumci: Tatjana Kecman i Miloš Đorđević 
Režija i tekst: Tatjana Kecman

Četvrtak, 31. oktobar  
Kiss (komični mjuzikl) 
Izvođači: Ana Vrbaški i Marko Dinjaški 
Režija: Višnja Obradović 
Muzički aranžman/kompozicija: Alice in WonderBand

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar