Od sutra u Apatinu novi književni festival

Od utorka, 27. novembra, do petka, 30. novembra, u Apatinu će biti održan “Festival pet – novembarski razgovori“.

Program festivala publika će prvog dana moći videti u Velikoj sali Kulturnog centra, gde će biti održana promocija romana “Godina vrana“, autora Siniše Кovačevića. U galeriji Meander, u sredu, 28. novembra. biće promovisan Festival poezije mladih u Vrbasu kao i časopisa ”Trag“, a o čemu će govoriti pisci Branislav Zubović i Goran Labudović Šarlo. U četvrtak, 29. novembra, takođe u galeriji, biće promovisan roman “Misija: muzej“ autora Ivane Nešić, dok će u Velikoj sali biti promovisan Festival “Кrokodokodil u tuđim patikama“, na kom će govoriti Jasminka Petrović, pisac za decu. Poslednjeg dana festivala, opet u Velikoj sali KC-a, (u petak, 30. novembra) biće održan susret sa piscem Vidom Ognjenović. 

Iz Opštinskog kulturnog centra pozivaju sve ljubitelje književnosti da posete sadržaje festivala, a koji su potpuno besplatni.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar