lokacija: Apatin
objavljeno: 05.01.2018.
Autor: Marko

Od ponedeljka u apatinskom bioskopu Revija starih crtanih filmova

Kultura
Opštinski kulturni centar za najmlađe sugrađane pripremio je pravu poslasticu. Naime, od ponedeljka 08. januara do 12. januara u apatinskom bioskopu biće organizovana Revija starih crtanih filmova. Mališani će tom prilikom moći uživati u klasičnim crtanim filmovima kao što su "Tom i Džeri", "Čovek po imenu Kremenko", "Veseli Pariz", "Guliverova putovanja" i "Čarobnjak iz Oza". 
 
Uz svaku kupljenu ulaznicu, po ceni od 150 dinara, a zahvaljujući saradnji sa Turističkom organizacijom Apatin, svako dete dobija besplatnu kartu za klizalište. 
 
"Tom i Džeri"

Datum i vreme pojekcije: 08. januar 2018. u 16h
Cena ulaznice: 150 dinara
 
Priča prati sada već svestki poznate komične svađe kućne mačke Toma i miša Džerija. Tomov svaki pokušaj da uhvati Džerija neslavno se završava uz haos koji tim prilikama redovno nastaje.
 
"Čovek po imenu Kremenko" 
Datum i vreme pojekcije: 09. januar 2018. u 16h 
Cena ulaznice: 150 dinara
 
Porodica Kremenko je jedna od najuspešnijih animiranih televizijskih serija svih vremena, a dobila je i filmsku adaptaciju. Radnja je smeštena u fiktivni krad Kamengrad u eri kamenog doba i prati zgode i nezgode porodice pećinskih ljudi koji žive zajedno sa davno izumlim vrstama životinjama.
 
"Veseli Pariz"
Datum i vreme projekcije: 10. januar u 16h
Cena ulaznice: 150 dinara
 
Žan Tom i Mevset žive srećno u Pariskom pregrađu, ali Mevset želi da istražuje uzbudljiv život u Parizu i tom prilikom upada u nevolje. Žan Tom i njegov prijatelj Robespjer odlaze u Pariz da je pronađu i spasu. 
 
"Guliverova putovanja"
Datum i vreme projekcije: 11. januar u 16h
Cena ulaznice: 150 dinara
 
Ovo je topla priča o engleskom mornaru koji se jednog dana, posle velike bure i brodoloma budi na nepoznatoj obali male zemlje Liliput. Svet koji ga okružuje neobično je sićušan, a u njemu žive Liliputanci - hrabri, mali narod sa kojim Guliver ubrzo postaje dobar prijatelj. 
 
"Čarobnjak iz Oza" 
Datum i vreme projekcije: 12. januar u 16h
Cena ulaznice: 150 dinara 
 

Devojčica po imenu Doroti živi u Kanzasu sa svojom tetkom i stricem na farmi i koja sanja bolji život. Nakon razornog tornada koji je pogodio farmu, Doroti i njen pas, Toto, prebačenu su u fantastičnu zeljmu Oz, gde upravo počinje njena avantura.  

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U organizaciji HBKUD „Lemeš“, a pod pokroviteljstvom fondova EU za prekograničnu saradnju između Srbije i Mađarske, u Svetozar...

U galeriji ,,Meander'' Opštinskog kulturnog centra Apatin otvorena je izložba radova Nevene Popović. - U pitanju je umetnički projekat...

Kulturno leto u Somboru obeležiće nova smotra somborskog slikarstva, pod nazivom „Somborski salon 2018“, kao i „Art Okupacija“,...

U galeriji ,,Meander'' Kulturnog centra Apatin, u petak 13. jula, sa početkom u 20 sati, biće otvorena izložba...

U organizaciji HBKUD ,,Lemeš'' u Svetozar Miletiću u četvrtak, 12. jula, počinje manifestacija pod nazivom ,,Dužijanca 2018''. Na sam...

Predsednik SO Apatin, Nika Petrović, je u prostorijama ŠK Vulkan Protektor, a u sklopu održavanja 55. ARV, zvanično...