lokacija: Apatin
objavljeno: 05.01.2018.
Autor: Marko

Od ponedeljka u apatinskom bioskopu Revija starih crtanih filmova

Kultura
Opštinski kulturni centar za najmlađe sugrađane pripremio je pravu poslasticu. Naime, od ponedeljka 08. januara do 12. januara u apatinskom bioskopu biće organizovana Revija starih crtanih filmova. Mališani će tom prilikom moći uživati u klasičnim crtanim filmovima kao što su "Tom i Džeri", "Čovek po imenu Kremenko", "Veseli Pariz", "Guliverova putovanja" i "Čarobnjak iz Oza". 
 
Uz svaku kupljenu ulaznicu, po ceni od 150 dinara, a zahvaljujući saradnji sa Turističkom organizacijom Apatin, svako dete dobija besplatnu kartu za klizalište. 
 
"Tom i Džeri"

Datum i vreme pojekcije: 08. januar 2018. u 16h
Cena ulaznice: 150 dinara
 
Priča prati sada već svestki poznate komične svađe kućne mačke Toma i miša Džerija. Tomov svaki pokušaj da uhvati Džerija neslavno se završava uz haos koji tim prilikama redovno nastaje.
 
"Čovek po imenu Kremenko" 
Datum i vreme pojekcije: 09. januar 2018. u 16h 
Cena ulaznice: 150 dinara
 
Porodica Kremenko je jedna od najuspešnijih animiranih televizijskih serija svih vremena, a dobila je i filmsku adaptaciju. Radnja je smeštena u fiktivni krad Kamengrad u eri kamenog doba i prati zgode i nezgode porodice pećinskih ljudi koji žive zajedno sa davno izumlim vrstama životinjama.
 
"Veseli Pariz"
Datum i vreme projekcije: 10. januar u 16h
Cena ulaznice: 150 dinara
 
Žan Tom i Mevset žive srećno u Pariskom pregrađu, ali Mevset želi da istražuje uzbudljiv život u Parizu i tom prilikom upada u nevolje. Žan Tom i njegov prijatelj Robespjer odlaze u Pariz da je pronađu i spasu. 
 
"Guliverova putovanja"
Datum i vreme projekcije: 11. januar u 16h
Cena ulaznice: 150 dinara
 
Ovo je topla priča o engleskom mornaru koji se jednog dana, posle velike bure i brodoloma budi na nepoznatoj obali male zemlje Liliput. Svet koji ga okružuje neobično je sićušan, a u njemu žive Liliputanci - hrabri, mali narod sa kojim Guliver ubrzo postaje dobar prijatelj. 
 
"Čarobnjak iz Oza" 
Datum i vreme projekcije: 12. januar u 16h
Cena ulaznice: 150 dinara 
 

Devojčica po imenu Doroti živi u Kanzasu sa svojom tetkom i stricem na farmi i koja sanja bolji život. Nakon razornog tornada koji je pogodio farmu, Doroti i njen pas, Toto, prebačenu su u fantastičnu zeljmu Oz, gde upravo počinje njena avantura.  

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U petak, 25. januara, sa početkom u 19 sati, biće održana Svetosavska akademija u Velikoj sali Opštinskog kulturnog...

,,Čovečanstvo koje danas živi ne može svome potomstvu ostaviti uzvišeniji, dostojniji i pun blagoslova spomenik sećanja i ne...

U subotu je u Ankaranu u Sloveniji otvorena izložba crteža i stripova Dragana Vukmanovića Vukme, Kuljanina koji tamo...

Povodom izložbe „Za srpsku vojsku — jedna zaboravlјena priča”, koja je prošle nedelje otvorena u Gradskom muzeju Sombor,...

Kulturni centar Kula nastavlja bioskopsku sezonu novom domaćom hit komedijom "Taksi bluz" koja je osvojila gledaoce širom Srbije...

Izložba slika svih članova Umetničkog studija Sombor otvorena je 18. januara na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki“...