Od četvrtka do subote u Apatinu Festival kratke forme “Potpis”
Od četvrtka, 28. septembra, do subote, 30. septembra u Apatinu će biti održan Festival kratke forme, pod nazivom "Potpis".  Organizator festivala, Opštinski kulturni centar Apatin, najavljuje bogat program.
 
U četvrtak, 28. septembra, sa početkom u 12.30h u velikoj sali Kulturnog centra biće održana promocija Izdavačke kuće "Kreativni centar" i predstavljanje romana za decu "Čudesno putovanje" autora Zlatka Vasića. Od 19 sati u Narodnoj biblioteci "Miodrag Borisavljević" biće održana promocija knjige kratkih priča i dodela nagrade "M. Borisavljević" za najbolju kratku priču u 2017. godinu, a koju je dobila Dragana Mrđa iz Beograda. Na promociji govore pisci Rajko Lukač iz Beograda i Zlatko Vasić iz Apatin. 
 
Za petak, 29 septembra, sa početkom u 19h u galeriji "Meander" zakazano je otvaranje Međunarodne izložbe "Ex libris", na otvaranju govoriće Jovana Momčilović, diplomirani vajar. Dok je za 20 sati zakazano Veče sa glumcem Nebojšom Ilićem Ciletom

U subotu 30. septembra, sa početkom u 19h u velikoj sali Kulturnog centra biće održano veče kratkog filma "Seobe se nastavljaju večno", nakon toga od 20 sati takođe u velikoj sali zakazan je koncert gitarskog sastava "Duo Starčević"


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar