Nova predstava u apatinskom Domu kulture

U predstavi pod nazivom "Hor bečkih dečaka" igraju Predrag Ejdus, Irfan Mensur i Slobodan Boda Ninković. Komad je urađen po tekstu Miroljuba Nedovića, a u Mensurovoj adaptaciji i režiji.


Pred pozorišnom publikom u Apatinu će se naći tragikomedija o ostarelim zemljacima u tuđini, koji rade na crno i trude se da prežive.
- Firme su im propale, ostali su bez posla i novca. Već ocvali, našli su se u jednom bečkom podrumu u koji ih je smestio naš čovek, muvara i polukriminalac. Bore se u tom malom prostoru, živeći na poslednjoj lestvici egzistencije. To je komedija koja na tužno-smešan način govori o našim, večito dečačkim snovima o boljem životu. I onda, jedne večeri dok čekaju Novu godinu bez radija i televizije, počinju da lamentiraju nad sudbinom, pevajući stare jugoslovense šlagere iz sedamdesetih i osamdesetih godina, govori Predrag Ejdus o predstavi.


,,Hor bečkih dečaka'' biće odigran u velikoj sali Opštinskog kulturnog centra u Apatinu, u sredu, 04. aprila, sa početkom u 20 sati. Cena ulaznice iznosi 400 dinara.
Karte se mogu rezervisati na broj telefona 025/773-588 svakim radnim danom od 08 do 12 sati. Iz Opštinskog kulturnog centra naglašavaju da se rezervisane karte preuzmaju na dan predstave od 18 do 19.30 sati, a ukoliko to ne učinite iste će biti puštene u prodaju.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar