Narodna biblioteka u Kuli raspisala likovni i literarni konkurs

Narodna biblioteka u Kuli je raspisala literarni i likovni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji lokalne samouprave. Literarni radovi mogu biti pisani na svim službenim jezicima Republike Srbije.

Literarni konkurs se raspisuje u tri kategorije: za uzrast od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, za uzrast od petog do osmog razreda osnovne škole i za srednjoškolski uzrast. Likovni konkurs sa raspisuje u četiri kategorije: predškolski uzrast, uzrast od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, uzrast od petog do osmog razreda osnovne škole i srednjoškolski uzrast.

Radovi se mogu predati u Narodnu biblioteku u Kuli, potpisani šifrom. Uz rad je neophodno priložiti zatvoren koverat u kojem se nalazi papirić sa punim imenom i prezimenom učenika, razredom u koji ide, školom koju pohađa i šifrom kojom je potpisao rad. Radovi se mogu dostavljati pojedinačno, grupno, a takođe se mogu i poslati poštom na adresu Narodne biblioteke u Kuli.

Literarni radovi treba da su u kucanoj formi, likovni u slobodnoj formi, a tema je slobodna. Rok za predaju radova je 8. novembar.

Sve informacije moguće je dobiti na telefone 025/729-710 i 025/722-231  

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar