Milan Zulić pobednik Bio Art konkursa u Koreji

Rad Milana Zulića iz kolekcije pod nazivom ~ pobedio je na Bio-Art konkursu u Koreji u konkurenciji preko 1600 radova umetnika iz celog sveta.

Bio-Art je kulturni događaj iz oblasti nauke i umetnosti kako bi se otkrila lepota života i projektovala u umetnička dela. Organizator ovog konkursa je istraživački centar za medicinsku biokonvergenciju Biocon sa Nacionalnog univerziteta u Seulu. Nagrađeni radovi će biti prikazani na dve izložbe u Seulu u Citizen Hall galeriji i u Gwacheonu u Civic Cente galeriji  početkom novembra u Koreji.

Ovo nije prvo međunarodno priznanje za Milana Zulića. Ovaj umetnik iza sebe ima 10 domaćih i međunarodnih nagrada iz oblasti crteža, slikarstva, dizajna, fotografije i video umetnosti, a za 27 godina izlagačkog delovanja ostvario je 35 samostalnih izložbi i preko 250 kolektivnih izložbi širom sveta.  

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar