lokacija: Kula
objavljeno: 09.11.2018.

Maša i Medved oduševili mališane kulske opštine

Kultura

Predstave za decu, „Maša i Medved“, koje su organizovane u okviru niza manifestacija povodom Dana Opštine, odigrane su u svim naseljenim mestima na teritoriji kulske lokalne samouprave. U Crvenki i Sivcu 6. novembra, u Ruskom Krsturu i Kruščiću dan kasnije, a zatim i u Kuli i Liparu.

Na veliko zadovoljstvo organizatora, predstave su naišle na fantastičan odziv kod dece, ali i kod odraslih.
 
Jako smo srećni što smo ovom predstavom izmamili toliko dečijih osmeha i radosti, što je i bio cilj kojim smo se rukovodili. Još jednom bih naglasio da ovde nije kraj planiranim aktivnostima, te da nas očekuje još dosta kulturno-zabavnog sadržaja u kojem će uživati svi, nezavisno od godina starosti i interesovanja“, rekao je Vladimir Stanković, direktor Turističke organizacije opštine Kula.

Izvor: kula.rs
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Otvaranje izložbe crteža Veljka Valjarevića u Galeriji Meander zakazano je za petak, 22. februar, sa početkom u 19...

Otvaranje izložbe slika Ivana Vilima, pod nazivom "WITHOUT FANTASY", biće upriličeno u utorak, 26. februara, u Galeriji Kulturnog...

U Kulturnom centru Kula će u sredu, 20. februara, sa početkom u 19:00 sati, biti odigrana dečija predstava...

U ponedeljak, 25. februara, sa početkom u 20 sati, u Velikoj sali Kulturnog centra, biće prikazana predstava „Brak...

Sporazum o međumuzejskoj saradnji između Muzeja Intercisa iz Dunaujvaroša i Gradskog muzeja Sombor potpisan je na Dan grada...

U sredu 20. februara, u Maloj sali Opštinskog kulturnog centra, sa početkom u 19 sati, biće održana promocija...