lokacija: Kula
objavljeno: 09.11.2018.

Maša i Medved oduševili mališane kulske opštine

Kultura

Predstave za decu, „Maša i Medved“, koje su organizovane u okviru niza manifestacija povodom Dana Opštine, odigrane su u svim naseljenim mestima na teritoriji kulske lokalne samouprave. U Crvenki i Sivcu 6. novembra, u Ruskom Krsturu i Kruščiću dan kasnije, a zatim i u Kuli i Liparu.

Na veliko zadovoljstvo organizatora, predstave su naišle na fantastičan odziv kod dece, ali i kod odraslih.
 
Jako smo srećni što smo ovom predstavom izmamili toliko dečijih osmeha i radosti, što je i bio cilj kojim smo se rukovodili. Još jednom bih naglasio da ovde nije kraj planiranim aktivnostima, te da nas očekuje još dosta kulturno-zabavnog sadržaja u kojem će uživati svi, nezavisno od godina starosti i interesovanja“, rekao je Vladimir Stanković, direktor Turističke organizacije opštine Kula.

Izvor: kula.rs
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Festival amaterskih pozorišta Srbije, 61. po redu, u Kuli počinje večeras u Kulturnom centru i traje do 22....

U Narodnom pozorištu Sombor juče je otvoren dvadeset sedmi Pozorišni maraton koji će trajati do subote, 15. juna. Publika...

Na inicijativu opštinskog Kulturnog centra, po prvi put će se u Apatinu obeležiti Svetski dan muzike, 21. jun. Više...

Predstava Kiss gostuje na festivalu Nedelja pozorišta u Sonti sutra, 14. juna, u 20 časova. Ovaj komični akustični...

Skupština Grada Sombora na sednici održanoj u ponedeljak za direktorku Narodnog pozorišta Sombor imenovala je producentkinju Bojanu Kovačević.  

Književni susreti pod nazivom S našim piscima biće održani u sali Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke Karlo Bijelicki u...