Manifestacija Mitrovdanske svečanosti za vikend u Laliću

Kulturno-umetničko društvo “Branislav Nušić” iz Lalića organizuje tradicionalne “Mitrovdanske svečanosti”, povodom seoske i crkvene slave Mitrovdana. 

Manifestacija će biti održana za vikend 10. i 11. novembra, a prvog dana je celovečernji koncert na kome će pored domaćina učestvovati: KUD “Floričika” iz Jabukovca, GKUD “Dunav” iz Apatina, Dom kulture Ruski Krstur, KUD “Mladost” iz Bača – ženska pevačka grupa “Tramošnjanke” i KUD “Štefanik” iz Lalića.
 
Program u subotu, 10. novembra, počinje u 19 sati u sali Doma kulture. Ulaz je 100 dinara, a za decu iz osnovne škole besplatno.
 
U nedelju, 11. novembra, biće održano predavanje istoričarke iz Beograda, Aleksandre Ninković Tasić, na temu “Apostoli nauke: Pupin, Tesla i Milanković (život, vera i misao svetskih genija)”. Početak je u 11 sati u Domu kulture, a ulaz je slobodan. 
 
Izvor: ico.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar