Likovna kolonija Iza horizonta sutra u Crvenki

Sutra na popularnom crvenačkom izletištu Potok počinje druga likovna kolonija pod nazivom Iza horizonta.

Likovna kolonija Iza horizonta ili vertikala – horizontala kao EKG otkucaja srca okupiće likovne umetnike iz Danilovgrada i Crvenke, koji su poreklom iz Sreza Danilogradskog. U koloniji će učestvovati Andrija Šaranović, Dejana Nešović, Nataša i Konstantin Đuričković iz Crvenke. Iz Crne Gore su došle Anđela Burić i Tanja Višnjić, a u petak će se koloniji pridružiti četiri mlada umetnika koji su na master studijama slikarstva na Akademiji umetnosti u Novom Sadu Jovana Milosavljević, Rajko Lečić, Nemanja Milosavljević i  Aleksandra Bulajić.

Koloniju Iza horizonta su organizovali crvenačko Udruženje Crnogoraca, Opština Danilovgrad i Uprava za dijasporu Crne Gore, a izložba radova nastalih na koloniji će u crvenačkom Domu kulture biti otvorena u petak, 25. oktobra, u 20 časova.


 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar