Konkurs za prvu knjigu

Gradska biblioteka "Karlo Bijelicki" Sombor raspisala je konkurs za neobjavljen rukopis prve knjige za 2016. godinu u ediciji "Golub".

Konkurs je namenjen autorima koji pišu na srpskom jeziku, starosti do 40 godina. Primaju se zbirke pesama, zbirke pripovedaka i romani. Jedan autor može poslati jedan rukopis.

Rukopisi se šalju elektronskom poštom na [email protected] u dva mejla. Prvi mejl treba da bude naslovljen nazivom dela i potpisan šifrom. Drugi mejl treba da bude naslovljen nazivom šifre i da sadrži ime i prezime, adresu, kontakt telefon, mejl i kratku biografiju. Radove slati u Word formatu, ne u PDF. 

Konkurs je otvoren od 10. aprila do 25. maja 2016. godine. 

Rezultati će biti objavljeni do 10. avgusta na internet prezentaciji Gradske biblioteke Karlo Bijelicki - www.biblioso.org.rs, kao i na internet prezentaciji - www.konkursiregiona.net i www.prozaonline.com.

Nagrada pobedniku na konkursu je objavljivanje knjige, organizacija promocija nagrađene knjige i prezentacija/inicijacija autora u Somboru, ali i drugim gradovima.

Odluku o nagradi donosi tročlani žiri u sastavu: Gojko Božović, Nada Dušanić i Vladimir Jerković. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar