Konkurs za neafirmisane autore poezije

Novosadska Recitatorska družina Među nama krajem prošle godine imala je zapažen nastup pred apatinskom publikom.  Poslednji nastup u 2016. godini imali su u Novosadskom pozorištu gde su čitali pesme cenjenih autora svetske i domaće scene, a za prvi nastup u 2017. godini spremaju nešto potpuno drugačije.
 

Recitatorska družina Među nama organizovaće veče poezije na kom će biti zastupljene pesme neafirmisanih autora. Tim povodom raspisan je konkurs na kom mogu učestvovati svi autori koji nemaju objavljenu zbirku pesama. Svi zainteresovani radove mogu slati isključivo na mail adresu: [email protected] i to u word dokumentu, font Times new roman, 12pt. Svaki autor ima pravo da dostavi tri pesme, a od pristiglih radova biće odabrane 24 pesme koje će biti izvođene. Konkurs je otvoren od 5. januara do 5. februara 2017. godine.
 

Veče poezije biće održano krajem februara na lokaciji koja će naknadno biti objavljena na stranici Recitatorske družine Među nama.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar