Koncert Jovana Kolundžije u Somboru

Povodom obeležavanje 28. novembra, Dana Kulturnog centra Laza Kostić Sombor, u svečanoj sali Skupštine Grada Sombora biće upriličen koncert proslavljenog violiniste, maestra Jovana Kolundžije. Kolundžija nastupiće u Somboru uz klavirsku pratnju mlade pijanistkinje Milice Zakić.

U program koncerta koji počinje u 19 časova uvrštena su najlepša dela Vitalija, Ramoa, Sen-Sansa, Hesa, Šumana i Legrana.

Jovan Kolundžija je rođen u Beogradu, gde je magistrirao na Muzičkoj akademiji u klasi profesora Petra Toškova, a usavršavao se kod čuvenog violiniste Henrika Šeringa, čiji je bio najomiljeniji učenik. Iza sebe ima zavidnu svetsku karijeru i više od četiri hiljade održanih koncerata u zemlji i svetu.

Aktuelna turneja Jovana Kolundžije održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i kompanije Dunav osiguranje.

Ulaz na koncert je slobodan.  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar