Književno veče Ljiljane Šarac u Somboru

Književno veče sa Ljiljanom Šarac zakazano je za ponedeljak, 18. novembar, u 18 časova na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke Karlo Bijelicki u Somboru.

Ljiljana Šarac rođena je u Smederevu 1971. godine, gde je završila gimnaziju, a u Beogradu Filološki fakultet, smer Srpska književnost i jezik sa opštom književnošću. Dvanaest godina je radila u Saobraćajnom preduzeću Lasta kao novinar, urednik revije Lasta i PR. Nakon toga okreće se profesorskom pozivu i danas radi kao nastavnik srpskog jezika u Osnovnoj školi Stefan Dečanski u Beogradu. Godinama je pisala i objavljivala pesme. Dobitnik je Smederevskog Orfeja. Književni klub Smederevo joj je objavio zbirku pesama Lutka učaurene duše. Do sada je za Evro Book objavila romane Opet sam te sanjao, Gde sam to pogrešila?, Zid tajni, Starija i Stariji.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar