Izložba grafika Davida Mlađovića u Kulturnom centru Apatin
Izložba grafika Davida Mlađovića pod nazivom Kompozicija kao izvor mog nadahnuća biće otvorena u petak, 12. jula, u Kulturnom centru Apatin. Izložbu će biti moguće pogledati do 1. avgusta.  
 
-Apstrahovanje mojih crteža, kolaža, matrica, pruža mogućnost da svako po svom nahođenju i raspoloženju tumači ili samo doživljava ono što vidi, ali podstiče i misaoni proces, intrigira naš intelekt. Motiv je uvek bio drugačiji - kaže Mlađović
 
David Mlađović rođen je 27.12.1994. godine u Beogradu. Srednju umetničku školu za dizajn u Beogradu završio je 2013. godine. Fakultet likovnih umetnosti u Beogradu upisuje 2013/14. godine. Završava osnovne akademske studije na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu 2017. godine na Grafičkom odseku u klasi profesora Dragana Momirova. Završava master akademske studije na istom tom fakultetu 2017/18. godine u klasi profesora Vladimira Veljaševića. Upisuje doktorske akademske studije na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu 2018/19. Dobitnik je mnogih nagrada u zemlji i inostranstvu.  
 

    


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar