Izložba dečijih radova

Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor je prošle godine započeo realizaciju manifestacije “Drvo generacije”.

Manifestacija je, sada već tradicionalno, sprovedena i ove godine. Usled epidemiološke situacije nismo bili u mogućnosti da prisustvujemo sadnji drveta u većini škola kojima je drvo poklonjeno.

Zahvaljujemo se kolektivima i đacima prvacima što su posadili svoje drvo generacije 2020/2021 i što su nam poslali svoje divne radove namenjene izložbi koja je posvećena ovoj manifestaciji. Izložba nosi naziv “Čudesno drvo iz moje mašte” i čine je najbolji radovi đaka prvaka.

Ove će godine biti realizovana elektronskim putem i nalaziće se na sajtu Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor od četvrtka, 24. 12. 2020. godine.  Kulturni centar se zahvlajuje Gradu Somboru, gradonačelniku grada, gospodinu Antoniju Ratkoviću, zamenici gradonačelnika, gospođi Ljiljani Tici i čitavom njihovom timu, na pokroviteljstvu i podršci. Dugujemo zahvalnost i JKP-u “Zelenilo”, na uspešnoj saradnji. Veliko hvala i predsedniku Skupštine Grada Sombora, gospodinu Zoranu Rusu, na podršci prilikom realizacije manifestacije.

Zahvaljujemo se i odborniku Skupštine Grada, gospodinu Nebojši Vidoviću na svesrdnoj pomoći. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar