Info bioskop - Princ od Persije - Pesak vremena
30.11.-0001.
Iako apatinski bioskop ne održava pojekcije do 09.08.2010. godine, dobar film možete da pronađete u somborskom bioskopu. Renoviran i modernizovan bioskop u centru  Sombora "Ernest Bošnjak" nudi Vam širok izbor filmova. Za ovu nedelju Vam predstavljamo Princ od Persije - Pesak vremena.

Od ekipe koja je trilogiju “Pirati s Kariba” prenela na veliko platno, Volt Dizni Pikčersa i Džeri Brukhajmer Filmsa stiže Princ od Persije: Pesak vremena, neponovljiva akciona avantura smeštena u mitske predele Persije.
Nestašni princ (Džejk Džilenhol) će se nerado udružiti sa misterioznom princezom (Džema Arterton) i zajedno će se upustiti u trku sa mračnim silama kako bi zaštitili antički bodež koji ima moć da oslobodi Pesak vremena – dar od bogova koji može da vrati vreme unazad i tako omogući onome ko ga poseduje da vlada svetom. Dastanovo pravo po rođenju bilo je to da postane princ – to je bila njegova sudbina. Kao dečak u Persiji iz 6. veka – jednom od najvećih carstava koje je svet ikada video – mladi Dastan je ulični nestaško, bez roditelja i bez prebijene pare. Dastan će prvo biti pošteđen kazne zato što je stao u odbranu dečaka koji je uhvaćen u krađi jabuka, a potom će ga i usvojiti kralj Šaraman, koji je u Dastanu primetio neko dostojanstvo i veličinu.
Iako je odgajan uz Šaramanove sinove Tasa (Ričard Kojl) i Garsiva (Tobi Kebel) i podučavan mudrosti i plemenitosti od strane usvojenog oca i voljenog strica (Kingsli), Dastan je ostao pomalo grubijan i odrastao je u pravog mladog ratnika... Ali, velika avantura ga tek očekuje...
Uloge : Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley, Alfred Molina

Ukoliko ste fan igre Prince of Persia prica ima dosta potencijala. Zabavnu fantaziju koja je sarmantna i neozbiljna. Preliminarne kritike kazu da su tvorci filma ipak na pravom putu. Ipak je reziser Mike Newell (zasluzan za najbolji Harry Potter film - 4 deo).

Akcija, fantazija, komedija i avantura očekuju Vas u 116 minuta filma.
Projekcije su 29.07. od 21h i od 30.07. do 01.08. od 19h i 21h, u sali bioskopa Ernest Bošnjak u Somboru.
Vaša mesta možete rezervisati telefonom ili mailom na http://www.bioskopsombor.com/02rezervacije/.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar