Idući ponedeljak nova predstava u apatinskom Domu kulture

U ponedeljak, 25. marta, sa početkom u 20 sati, u Velikoj sali Kulturnog centra Apatin, biće odigrana pozorišna predstava „Savršen kroj“. 

U predstavi igraju Dragan Petrović Pele i Slobodan Boda Ninković.
 
Cena ulaznice je 400 dinara.
 
Karte možete rezervisati u utorak, 19. marta, i sredu, 20. marta, u periodu od 8 do 12 sati, na broj telefona 025/773 588.
 
Iz Opštinskog kulturnog centra moleda Vaš e rezervisane karte preuzmete u četvrtak, 21. marta, ili u petak, 22. marta, od 10 do 12 sati, i u popodnevnim časovima od 17 do 19 sati.
- Na dan predstave blagajna je otvorena od 18h. Ukoliko Vaše rezervisane karte ne preuzmete kako je naznačeno iste se puštaju u prodaju, poručuju u OKC-u Apatin.
 
Opis predstave: 
 
Savršen kroj Vladimira Đurđevića na ultraduhovit način prikazuje sve muške slabosti. Dvojica po mnogo čemu različitih muškaraca, Marko (briljantno ga tumači Boda Ninković) i Svetislav (genijalni Dragan Petrović) će se naizgled slučajno sresti i upoznati. Već u prvim minutima poznanstva oni će dovesti jedan drugog do ivice nervnog sloma, ispoljavajući sve svoje strahove i frustracije, ali će ipak otkriti da imaju mnogo toga zajedničkog. Savršen kroj će svakome lepo stajati, nikoga neće uvrediti, a ako nekoga uspe ponovo da približi onima iz najužeg okruženja, njihovo zadovoljstvo će biti ogromno.
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar