Iduće srede nova pozorišna predstava u Apatinu - Rezervacija karata do petka

U sredu, 17. oktobra, sa početkom u 20 sati, u velikoj sali Opštinskog kulturnog centra, biće odigrana pozorišna predstava „Plastika“, komedijska „drama“ za dve žene u najboljim godinama.

U predstavi igraju: Nela Mihailović i Suzana Petričević

Cena ulaznice je 400 dinara.
 
Karte se mogu rezervisati od petka, 12. oktobra, svakim radnim danom, u periodu od 8 do 12 sati, na broj telefona 025/773 588.
 
Iz Opštinskog kulturnog centra Apatin mole da se rezervisane ulaznice preuzmu jedan dan pre predstave, dakle 16. oktobra, od 10 do 12 sati, i u popodnevnim satima, od 17 do 19 sati.
Na dan predstave blagajna je otvorena od 18 sati i ukoliko rezervisane karte ne budu preuzete kako je naznačeno, iste se puštaju u prodaju.
 
Opis predstave: 
 
Sve se događa u teretani, čekajući dr Štibohara. Šta je bilo, bilo je. Novom snagom u novi život. Evo njih dve, Katarine (Nela Mihailović) i Miline (Suzana Petričević) u elitnoj teretani zatvorenog tipa gde čekaju personalnog trenera koji će im odrediti vrstu treninga. Samo za njih, da budu ono što nikad nisu bile. Posle toga sledi čarobni skalpel dr Štibohara koji će popraviti sve ono što je život pokvario. Milina i Katarina, u godinama kada se još nada, dale su veliki novac da bi prošle kroz specijalni tretman čije je finale plastična operacija. Nikada se pre nisu srele njih dve i nikada se i ne bi srele da nije ove male teretane i trenera koji nedopustivo kasni. Dva dijametralno suprotna karaktera, dve naizgled obične, ali uzbudljive sudbine kroz koje se prelamaju smešne i bolne odrednice vremena u kome živimo, sučeliće se na spravama za korekciju tela i duše. Ishod njihovog susreta je krajnje neizvestan, kao i naši životi uostalom.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar