lokacija: Apatin
objavljeno: 07.06.2019.

Humanitarna izložba grafika Zgrada grada u Apatinu

Kultura
U galeriji Meander, od 14. juna do 3. jula, biće postavljena izložba grafika Zgrada Grada, Milice Sekulić. Otvaranje je izložba koja će imati humanitarni karakter zakazano je za 19 časova.  
 
Milica Sekulić uz podršku Kulturnog centra  želi da pomogne našoj sugrađanki Gordani Beoković pa će tokom trajanja izložbe kutija za donacije biti postavljena u galeriji. 
 
Koncept serije Zgrada Grada zasnovan je na istraživanju konstruktivističkih, a pre svega geometrijskih formi, kroz inkorporaciju građevinskih materijala u same grafičke matrice. 
 
Milica Sekulić rođena je 1993. godine u Novom Sadu. Završila je školu za dizajn Bogdan Šuput u Novom Sadu, student je IV godine Akademije umetnosti u Novom Sadu na studijskom programu Grafika u klasi prof. Anice Radošević. 
 
  

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Narodna biblioteka Branko Radičević iz Odžaka je na konkursu za otkup knjiga Ministarstva kulture, dobila sredstva za fond...

Festival amaterskih pozorišta Srbije, 61. po redu, u Kuli počinje večeras u Kulturnom centru i traje do 22....

U Narodnom pozorištu Sombor juče je otvoren dvadeset sedmi Pozorišni maraton koji će trajati do subote, 15. juna. Publika...

Na inicijativu opštinskog Kulturnog centra, po prvi put će se u Apatinu obeležiti Svetski dan muzike, 21. jun. Više...

Predstava Kiss gostuje na festivalu Nedelja pozorišta u Sonti sutra, 14. juna, u 20 časova. Ovaj komični akustični...

Skupština Grada Sombora na sednici održanoj u ponedeljak za direktorku Narodnog pozorišta Sombor imenovala je producentkinju Bojanu Kovačević.