Besplatne predstave za decu u Beogradskom Pozorištu Boško Buha

Kako bi i najmlađi sugrađani uživali u najpopularnijim dečijim predstavama, lokalna samouprava opštine Odžaci, u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Odžaci i Javno komunalnim preduzećem "Usluga", već četvrtu godinu za redom organizuje besplatne predstave za decu nižih razreda osnovnih škola.

Mališani će do kraja ove školske godine imati prilike da kvalitetno provedu slobodno vreme uz predstave "Snežna kraljica", "Aladinova čarobna lampa", "Pepeljuga", kao i mnogim drugim.

Pozorište Boško Buha prvo je i jedino pozorište za decu koje je učestvovalo i koje je nagrađivano na Sterijinom pozorju, ali i na Bijenalu u Veneciji. Tu su i učešća na MESS-u u Sarajevu, na Kotorskom festivalu pozorišta za djecu, na Festivalu djeteta u Šibeniku, i drugim važnim festivalima u zemlji, regionu, i inostranstvu.

Izvor i foto: odzaci.rs


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar