lokacija: Apatin
objavljeno: 21.02.2019.

SDPS u Apatinu obeležio Dan socijalne pravde

Politika

Povodom Dana stranke i Dana socijalne pravde, članovi OO SDP Apatin zajedno sa odbornicom  Draganom Ćopić posetili su Romsko naselje  u Apatinu.

Razgovarali su sa stanovnicima Romskog naselja o problemima sa kojima se susreću i očekivanjima u vezi pomoći i podrške koju očekuju od strane predstavnika lokalne samouprave.
 
Opštinski odbor Socijaldemokratske partije Srbije u Apatinu  svakodnevno se zalaže da se u našoj opštini  vodi pravedna, socijalno odgovorna lokalna politika koja je u interesu svih građana Apatina.
 
Izvor i foto: OO SDP SRBIJE
 
 
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...

30. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 25. april 2019. godine sa početkom u 10 časova u...