OO SNS Odžaci: Nećemo dozvoliti da politika mržnje i nasilja dobije legitimitet na bilo koji način

Odbornička grupa Srpske napredne stranke obaveštava javnost da će se solidarisati sa poslanicima Narodne skupštine i ostati u zgradi opštine Odžaci i skupštinskoj sali koliko god to bude potrebno.

Poučeni dešavanjima u Beogradu, kada je jedna neodgovorna manjina odlučila da putem nasilja zauzme legitimne državne institiucije, odbornici vladajuće većine odlučili su da ne dozvole da se tako nešto dogodi u našoj opštini.

Podsećamo vas da je opština Odžaci u poslednjih šest godina postala jedna prosperitetna opština, opština u kojoj se otvaraju radna mesta, u kojoj se uređuju škole, opština u kojoj je smanjena nezaposlenost na rekordno mali nivo. 

Opština Odžaci je mesto gde decenijama u jednom mirnom suživotu koegzistiraju mnoge nacije i nacionalne manjine. Poslednjih šest godina, Odžaci su mesto gde se sve više dolazi, a ne iz koje se odlazi i koje iz dana u dan postaje bolje mesto za život. 

Iz tih razloga nećemo dozvoliti jednoj neodgovornoj manjini koja motive za svoje političko delovanje, ako ih tako možemo nazvati, nalazi u onome što su fašisti radili tokom svog bivstvovanja polovinom prošlog veka.

Nećemo dozvoliti da politika mržnje i nasilja, koja se nudi kao alternativa jednom opštem prosperitetu dobije legitimitet na bilo koji način. Sigurno nećemo dozvoliti da se vrati vreme unazad i da naša opština ponovo bude mesto iz koga se masovno odlazi, mesto u kome nema zaposlenja, mesto koje je oronulo. 

Ovim putem obećavamo građanima opštine Odžaci da ćemo se mi kao jedna odgovorna većina boriti da nastavimo putem prosperiteta, da se borimo da Odžaci budu mesto koje će otvarati nova radna mesta, mesto gde se šire kapaciteti vrtića i škola, mesto koje će se vratiti na mapu industrijskih centara države Srbije, mesto u kome će život iz dana u dan biti bolji, jer to je budućnost Republike Srbije predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Poruka koju možemo poslati političkim protivnicima, ako ih uopšte tako možemo nazvati, s obzirom na način na koji deluju, je da nikada politika nasilja neće pobediti u Srbiji, da nikada nećemo dozvoliti da pobedi niži sistem vrednosti u kome dominira da onaj koji krade i otima bude neko ko odlučuje kako u ovoj opštini tako i u celoj Srbiji.

Izvor i foto: OO SNS Odžaci

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar