lokacija: Kula
objavljeno: 06.02.2019.

Održano Opštinsko veće opštine Kula

Politika

Na današnjoj sednici Opštinskog  veća, kojom je predsedavao predsednik opštine Кula Damjan Miljanić, utvrđen je  predlog Odluke o otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine opštine Кula nemačkoj kompaniji Witzenmann.

Opštinsko veće je utvdilo predlog Odluke o donošenju izmena i dopuna Prostornog plana opštine Кula.  Nacrti  utvrđenih  Odluka  prosleđeni su  Skupštini Opšine Кula na razmatranje i odlučivanje.

Takođe, Opštinsko veće je dalo saglasnost na Plan rada Crvenog krsta sa Finansijskim planom za programske aktivnosti Crvenog krsta iz oblasti socijalne zaštite i donelo Rešenje o imenovanju Кomisije za sprovođenje postupka dodele sredstava za finansiranje programa i projekata u oblasti lokalnog ekonomskog razvoja i unapređenja lokalnog stanovništva.
 
Opštinsko veće je donelo Rešenja o imenovanju predsednika i članova Saveta za zapošljavanje opštine Кula, o imenovanju predsednika, zamenika predsednika i članova Saveta za privredu, o imenovanju članova saveta za saobraćaj, o obrazovanju i imenovanju Saveta za rodnu ravnopravnost i ostvarivanje jednakih mogućnosti, kao i o zaduženju članova Opštinskog veća opštine Кula.
 
Izvor i foto: q-media.rs
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

30. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 25. april 2019. godine sa početkom u 10 časova u...

"Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu je već od 2017. godine vrlo jasno  prepoznao zemljoradničke zadruge kroz sve naše agrarne...

U Palati Srbija, u Beogradu, gradonačelnica Dušanka Golubović je u ime grada Sombora potpisala ugovor za dodelu bespovratnih...

Održana je redovna sednica Štaba za vanredne situacije grada Sombora, kojom je predsedavala komandant Štaba, gradonačelnica Dušanka Golubović.

Predsednik Opštine Apatin Milan Škrbić potpisao je 5 ugovora o sufinansiranju radova iz oblasti poljoprivrede u Pokrajinskom sekretarijatu...

Pokrajinski sekretar za zdravstvo doc. dr Zoran Gojković sastao se u Budimpešti sa najvišim predstavnicima Ministarstva ljudskih resursa...