Održana 152. sednica Gradskog veća grada Sombora

152. sednica Gradskog veća grada Sombora održana je 14. marta 2019. godine. Većnici su odlučivali o 14. tačaka dnevnog reda.

Na narednoj sednici Skupštine grada Sombora pred odbornicima će se naći predlog rešenja o obrazovanju komisije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini za 2019. godinu, predlog Odluke o obrazovanju saveta za migracije grada Sombora, izveštaji o radu i poslovanju javnih ustanova u oblasti društvenih delatnosti u 2018. godini sa finansijskim pokazateljima i nacrt Odluke o lokalnom ombudsmanu grada Sombora.
 
Usvojena je ponuda i program rada JКP „Čistoća“ Sombor na poslovima sanacija manjih divljih deponija u gradu i naseljenim mestima tokom akcije „Mesec čistoće“ za 2019. godinu. Za ovo je u budžetu grada za 2019. godinu izdvojeno 17.000.000,00 dinara.
 
Većnici su odlučivali i o drugim pitanjima iz delokruga njihovog rada.
 
Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar