Zimske službe u Somboru rade punom parom (FOTO)

Usled novih snežnih padavina radnici JKP-a „Prostor“ Sombor, koji čine malu zimsku službu preduzeća, vredno rade na čišćenju snega na komunalnim objektima kojima upravlja preduzeće.

Takođe, zimska služba Javno komunalnog preduzeća „Zelenilo“ od ranih jutarnjih časova, vredno radi na čišćenju gradskih puteva i ulica.
 
Protiv snega koji, sa malim pauzama, gotovo da ne prestaje da pada već dva dana, zimska služba grada Sombora upotrebila je sve raspoloživo ljudstvo, vozila, opremu, pa se saobraćaj na putevima i u ulicama I i II prioriteta odvijao uglavnom nesmetano, svojstveno zimskim uslovima – uz sporiju i oprezniju vožnju...
 
Tzv. velika zimska služba je u prethodnim satima čistila i posipala solju putne pravce I i II prioriteta, kao i mostove ka Bačkom Monoštoru, a posebna pažnja je posvećena i kružnim saobraćajnicama, s obzirom da su tu i najčešće nezgode, kada vozilo uđe neprilagođenom brzinom i zbog toga se zanese u stranu.
Mala zimska služba je, uz uobičajene nadležnosti: održavanje trotoara, pešačkih staza, trgova, biciklističkih staza, gradskih parkova, pojačano radila i na čišćenju i posipanju solju prostora ispred dečijih vrtića, škola i sličnih ustanova. 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar