Završetak građevinskih radova u ulici Petefi Šandora
Povodom završetka građevinskih radova u ulici Petifi Šandora, na prostoru nekadašnje pijace, danas je za apatinske medije govorila zamenica predsednika opštine Apatin Dubravka Кorać.
 
Rekonstrukcija ulice Petefi Šandora počela je krajem 2017. godine, jedan deo je završen u 2018. i započet drugi. U nedostatku sredstava da se obe strane završe iste godine, dato je obećanje da će se završiti naredne. Taj rok je malo prolongiralo čekanje na dozvole od elektrodistribucije za izmeštanje električnih vodova. Uspeli smo sve to da završimo i danas čekamo poslednji sloj asfalta da se nanese čime bi građevinski radovi bili gotovi. – rekla je zamenica predsednika opštine Apatin i dodala da će sadnjom zelenila ova ulica postati jedna od najlepših u gradu.
 
Pored novih trotoara, prilaza, parking mesta i asfalta, u prethodnom periodu su izvađene stare bandere i postavljeni novi kandelabri koji danas osvetljavaju ulicu Petefi Šandora. Ostaje nam još da sačekamo da radnici JКP „Naš dom“ Apatin urede zelene površine.
 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar