lokacija: Kula
objavljeno: 13.03.2019.

Velika havarija na gornjem izvorištu, veći deo Kule bez vode

Info servis

U većem delu Kule trenutno nema vode. Kako portal ,,Naše mesto'' saznaje iz službe vodovoda, ekipa je na terenu i radi na otklanjanju kvara.

Na gornjem izvorištu u Kuli se desila havarija, gde je pukla jedna od glavnih vodovodnih cevi. Zbog toga je veći deo Kule trenutno bez vode.
 
Iz službe vodovoda kažu da je njihova ekipa na terenu i radi na tome da kvar bude otklonjen u najkraćem mogućem roku. S obzirom na to da je havarija velika, nije moguće tačno predvideti kada će doći do normalizacije u vodosnabdevanju.
 
U većem delu donjeg grada u Kuli trenutno nema nikakvih smetnji, tj. domaćinstva imaju vodu.
 
Izvor: nasemesto.rs
Foto: pixabay.com
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U okviru rekonstrukcije i obnove javnog zelenila na području Sombora, radnici „Zelenila“ realizovali su u prethodnom periodu sadnju...

Javno komunalno preduzeće "Usluga" obavestilo je stanovnike Karavukova da je došlo do neplaniranog prekida u vodosnabdevanju. Radnici koji rade...

Predsednica opštine Odžaci raspisala je Javni poziv za organizovanje sprovođenja javnih radova u  2019. godini u opštini Odžaci.

U subotu, 23. marta, neće biti električne energije u Sonti, u periodu od 15,00 do 16,00 sati, u...

Predsednica  opštine Odžaci je raspisala Кonkurs za finansiranje programa, projekata i aktivnosti koji za cilj imaju očuvanje i...

U petak, 22. marta, u Apatinu neće biti električne energije, u periodu  od 08,30 do 11,00 sati, u...