U toku sanacija kvara na vodovodnoj mreži u ulici XII Vojvođanske udarne brigade
Zbog izvođenja radova na sanaciji kvara na vodovodnoj mreži u ulici XII Vojvođanske udarne brigade, došlo je do prekida vodosnabdevanja potrošača koji žive u ulici Vlaha Bukovca i delu ulice Bezdanski put. 
 
Terenske ekipe JКP "Vodokanal"-a su na terenu. Prekid vodosnabdevanja će trajati do sanacije kvara. Кontakt telefon za dodatne informacije je 025/425-110. 
 
Nakon završetka radova moguća je pojava umanjenog pritiska u vodovodnoj mreži, kao i kratkotrajna pojava zamućenja vode prolaznog karaktera, zbog čega se potrošači mole da u tom slučaju izvrše ispiranje kućnih instalacija do pojave bistre vode.
 
- Posebno apelujemo na vozače da u vreme izvođenja radova koriste alternativne ulice, kao i da smanje brzinu kretanja svojih vozila i da se ponašaju u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom, kažu u JКP-u "Vodokanal" i unapred se zahvaljuju potrošačima na ukazanom razumevanju i strpljenju.
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar