U Svilojevu i Kupusini odvoz kabastog otpada

U Svilojevu i Kupusini sprovešće se akcija odnošenja kabastog otpada. Akcija u Svilojevu biće sprovedena u utorak, 29. oktobra, a u Kupusini u sredu, 30. oktobra i četvrtak, 31. oktobra. Kabasti otpad odnosiće se navedenim danima od 6 do 14 časova.

Cilj akcije je da se građani oslobode kabastog otpada, da očiste zajedničke prostorije, podrume, tavane, kao i da se spreči eventualno stvaranje divljih deponija kako u naseljenom mestu, tako i na svim okolnim putevima. Kabasto smeće neophodno je odložiti uz ivicu kolovoza tako da otpad bude uočljiv.

U kabasti otpad spadaju: nameštaj, električni uređaji (veš mašine, televizori, šporeti, frižideri, usisivači), dušeci, ćebad, peći (ne uljne i gasne), tepisi, keramika iz kupatila.

U kabasti otpad ne spada: poljoprivredni otpad (trava, lišće, granje), auto delovi, ulja i maziva, akumulatori, gume, građa, građevinski otpad, otpad životinjskog porekla (uginule životinje, iznutrice), izolacioni materijal.

Raspored odnošenja otpada po ulicama u Kupusini:

Kupusina – sreda, 30.oktobar
-PETEFI ŠANDORA 
-JOŽEF ATILE 
-ŠANČEVA

-DOŽE ĐERĐA 
-ZELENO DRVO 
-BEOGRADSKA 
-BELA ZEMLjA 
-ŽARKA ZRENjANINA 
-ORAHOVA 
-ARANA JANOŠA 
-ZVEZDANSKA 
 

Kupusina - četvrtak, 31. oktobar 
-APATINSKI PUT 
-DUNAVSKA 
-OSTRVO 
-ADI ENDRE 
-IVE LOLE RIBARA 
-KRATKA 
-KIŠ FERENCA 
-KALVARIJA 
-KOŠUTA LAJOŠA 
-ŽELEZNIČKA 
-SOMBORSKI PUT

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar