U Somboru uhapšen kradljivac zlata nakon višegodišnjeg bekstva!

Policijski službenici PU u Somboru, zajedno sa Odredom Žandarmerije iz Novog Sada, u četvrtak veče oko 22 sati i 15 minuta, lišili su slobode G.K. (1973) iz okoline Sombora.

Osumnjičeni G.K. bio je u bekstvu više godina nakon što mu je, zbog razbojništva izvršenog na štetu jedne beogradske zlatare, izrečena višegodišnja zatvorska kazna.

Policijski službenici PU u Somboru, nakon dugotrajne potrage, locirali su osumnjičenog na salašu u okolini Sombora.

Posle višesatnog, bezuspešnog, pokušaja pregovaranja, izvedena je zajednička akcija Žandarmerije i policijskih službenika Policijske uprave u Somboru, u kojoj je osumnjičeni uhapšen.

Akcija hapšenja je sprovedena bez posledica, uz naročit oprez, jer su postojale indicije da je osumnjičeni naoružan.

Policijski službenici Policijske uprave u Somboru nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za eventualne pomagače u višegodišnjem skrivanju osumnjičenog, a posebno će biti proverene indicije da je nameravao da ilegalno preće u Mađarsku radi vršenja krivičnih dela, u čemu je sprečen.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar