U Opštini Apatin jedna saobraćajna nezgoda, poginuo motociklista

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, dve osobe su zadobile teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača.  

Na području Opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba poginula. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač. 

U Opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.  

U Opštini Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osoba zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača. 

Napisano 39 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 373 prekršajna naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina i neustupanje prava prvenstva prolaza. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar