lokacija: Kula
objavljeno: 05.02.2019.

U Kuli počele prijave za obuku o započinjanju sopstvenog posla

Info servis

Nacionalna služba za zapošljavanje Кula, organizuje 21. i 22. februara (četvrtak i petak) obuku “Put do uspešnog preduzetnika”, koja će se održati u Maloj sali Skupštine opštine Кula, od 9 do 13 sati.

Dvodnevna obuka ima za cilj da polaznicima omogući proveru opravdanosti svoje poslovne ideje, informacije o postupku registracije i aktuelnim zakonskim propisima, kao i popunjavanje zahteva sa biznis planom.
 
Nezaposleni koji nakon uspešno završene dvodnevne obuke odluče da realizuju svoju poslovnu ideju, mogu da konkurišu za subvencije za samozapošljavanje.
 
Zainteresovani građani mogu da se prijave lično u prostorije NSZ Кula, svakim radnim danom, od 8 do 15 sati, kancelarija br. 1.

Izvor: kula.rs
 
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Elektrodistribucija Apatin obaveštava građane Apatina da će u četvrtak 25. aprila 2019. godine u periodu od 9 do...

Elektrodistribucija Apatin obaveštava građane Kupusine da će doći do isključenja električne energije u sredu 24. aprila 2019....

Povodom završetka građevinskih radova u ulici Petifi Šandora, na prostoru nekadašnje pijace, danas je za apatinske medije govorila zamenica predsednika...

U četvrtak, 11. aprila, će doći do prekida u snabdevanju električnom energijom u Ulici Vlade Ćetkovića, u vremenskom...

"Parking servis" Sombor obaveštava građane da će se u subotu, 13. aprila 2019. godine, održati 15. po redu...

Obaveštavaju se građani Opštine Apatin da je u toku tretman suzbijanja krpelja na teritoriji opštine Apatin. Radove...