U Apatinu bez saobraćajnih nezgoda prethodne nedelje

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 15 vozača.

Na području Opštine Apatin nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

Na području Opštine Odžaci nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

U Opštini Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Sedam vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano je, prema podacima Policijske uprave u Somboru, 58 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 459 prekršajnih naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prava prvenstva prolaza.

        


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar