Tri saobraćajne nezgode u Apatinu prethodne nedelje

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i trinaest osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača.

Na području Opštine Apatin evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Na području Opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je šest osoba zadobilo lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U Opštini Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede.

Napisana 32 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 379 prekršajnih naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina, neustupanje prava prvenstva prolaza i neustupanje prava prvenstva prolaza pešaku na obeleženom pešačkom prelazu.

        


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar