Tretman komaraca u Somboru počinje u ponedeljak

Od ponedeljka, 15. jula pa do kraja meseca preduzeće Oris doo Sombor u saradnji sa Ciklonizacijom iz  Novog Sada vršiće tretman suzbijanja odraslih formi komaraca na teritoriji Grada Sombora i naselja iz vazduha i sa zemlje. Tretman će se vršiti u predvečernjim časovima od 18 do 23 časa u danima kada meteorološki uslovi budu povoljni. 

Suzbijanje odraslih formi komaraca sa zemlje će se vršiti ULV tehnikom na teritoriji naselja preparatom na bazi aktivne materije deltametrin. Aviotretman će se vršiti preparatom na bazi aktivne materije lambdacihalotrin. Tretmanom iz vazduha biće obuhvaćena zona uz Dunav kao i obodni delovi naselja Bački Monoštor i Bezdan
 
Preparati su štetni za pčele, te se mole pčelari da zaštite, ili izmeste svoje košnice. Mape sa lokacijama na kojima se vrši tretman nalaze se na FB i internet stranici preduzeća Oris doo Sombor, gde se mogu pratiti najave i precizni termini radova. Dostupan telefon za sva pitanja je: 025/ 515 50 55. 
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar