Sombor: Anketa o zadovoljstvu građana u procesu donošenja odluka o trošenju sredstava od poreza

Na zvaničnom sajtu grada Sombora objavljena je anketa o  zadovoljstvu sprovedenih mera „Akcionog plana za uključivanje građana u proces donošenja odluka o trošenju sredstava prikupljenih po osnovu poreza na imovinu 2018 – 2021“. Tekst vam prenosimo u celosti:

 
,,Poštovani sugrađani,

Tim za sprovođenje i implementaciju „Akcionog plana za uključivanje građana u proces donošenja odluka o trošenju sredstava prikupljenih po osnovu poreza na imovinu 2018 – 2021“ sprovodi kratku anketu o poznavanju i zadovoljstvu merama akcionog plana koje su do sada sprovedene u gradu Somboru. Naime, Skupština grada Sombora je u junu mesecu 2018. godine usvojila ovaj strateški dokument, koji se po fazama sprovodi do kraja 2021. godine. Te faze podrazumevaju sprovođenje aktivnosti kojima se povećava stepen uključivanja javnosti, tačnije, građana i grupa građana u proces donošenja odluka kojima se raspoređuju i troše sredstva prikupljena po osnovu poreza na imovinu. Neke od aktivnosti koje su do sada sprovedene su „participativno budžetiranje“, izrada „Građanskog vodiča kroz budžet“, kao i javne rasprave održane povodom usvajanja planskih i drugih strateških dokumenata važnih za funkcionisanje grada i same lokalne zajednice. U skladu sa navedenim, pozivamo vas da u nekoliko minuta odgovorite na pitanja u anketi, koja se nalazi na sledećem linku: https://goo.gl/forms/2Zt7MdepvККxFNep1''.
 
Izvor: Tim za implementaciju „Akcionog plana uključivanje građana u proces donošenja odluka o trošenju sredstava prikupljenih po osnovu poreza na imovinu 2018 – 2021“
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar