Saopštenje PU Sombor 26.07.2010.
30.11.-0001.

U toku prethodne nedelje na području Policijske uprave u Somboru dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda u kojima su 3 lica zadobila teške i 2 lica lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri lica. Materijalna šteta procenjuje se na oko 550.000,00 dinara.
Na teritoriji opštine Sombor dogodilo se 7 saobraćajnih nezgoda u kojima su dva lica zadobila teške i jedno lice lake telesne povrede.
U opštini Apatin protekle nedelje dogodila se jedna saobraćajna nezgoda. Dva lica su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alokohola.
Na području opštine Odžaci dogodile su se 4 saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je jedno lice.
U opštini Kula dogodile su se 3 saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice zadobilo teške telesne povrede. Jendo lice je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Među uzrocima koji su doveli do saobraćajnih nezgoda najbojniji su nepirlagođena brzina, neustupanje prava prvenstva prolaza, nepropisna vožnja unazad i drugo.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar