Raspisan konkurs za sufinansiranje programa u oblasti sporta u Somboru za 2019. godinu

Javni poziv za sufinansiranje programa u oblasti sporta u 2019. godini raspisan je 14. januara 2019. godine, a prijave na poziv mogu se podnositi 15 dana od dana objavljivanja javnog poziva odnosno od 18. januara do 01. februara 2019. godine.

Prema uslovima navedenim u pozivu, sufinansiraće se programi sportskih organizacija kojima se ostvaruju potrebe i interesi građana u oblasti sporta na teritoriji grada Sombora.
 
To su programi koji podstiču i stvaraju uslove za unapređenje sportske rekreacije, programi organizovanja sportskih takmičenja od posebnog značaja za grad Sombor, programi za sufinansiranje učešća sportskih organizacija sa teritorije grada Sombora u domaćim i evropskim klupskim takmičenjima, kao i stipendiranje perspektivnih sportista.
 
Sufinansiraće se i programi koji unapređuju stručni rad učesnika u oblasti sporta i podsticati zapošljavanje visokokvalifikovanih sportskih stručnjaka i vrhunskih sportista sa teritorije grada Sombora.
 
Prijave na javni poziv sa kompletnom dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenoj koverti preporučenom pošiljkom ili lično na adresu:
 
Grad Sombor,
 
Trg Cara Uroša 1.
 
25000 Sombor,
 
sa naznakom „Кonkurs za sufinansiranje programa u oblasti sporta“. Na koverti obavezno naznačiti i puno ime i adresu pošiljaoca i staviti oznaku NE OTVARATI.
 
Tekst javnog poziva i prateći obrasci dostupni su OVDE.

Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar