Radno vreme za praznične dane

Deca iz vrtića Pčelica, kao i učenici osnovnih i srednjih škola u Apatinu boraviće na prolećnom raspustu u periodu od 13. do 17. aprila. Povodom predstojećih Vaskršnjih praznika Opštinska uprava neće raditi u istom periodu.

Iz Javno-komunalnog preduzeća Naš dom obaveštavaju građane Apatina i sela da će se u dane uskršnjih praznika (petak i ponedeljak) vršiti redovan odvoz smeća.

Pošta neće raditi od 14. do 17. aprila, kao ni Vojvođanska banka, Banka Intesa, Komercijalna banka i Eurobanka.

Maksi će u petak raditi od 7 sati i 30 minuta do 18 sati, u subotu i ponedeljak radi se redovno, dok je nedelja 16. april neradni dan. Idea i Univerexport neće raditi samo u nedelju 16. aprila dok će ostalim danima raditi po redovnom rasporedu.

Pekare David u Apatinu neće raditi samo u nedelju 16. aprila, dok će prodavnica Amazon na nekadašnjoj staroj pijaci raditi redovno. Prodavnica Light u ulici Dimitrija Tucovića u nedelju radi od 17 sati pa tokom večeri i noći, dok je radno vreme ostalim danima redovno.

U Gradskoj apoteci za vreme praznika neće biti dežurstava, a Dom zdravlja u Apatinu, tačnije odeljenje opšte prakse radiće redovno radno vreme, kao i hitna služba. Ostala odeljenja neće raditi od petka do ponedeljka.

U apoteci Zlatni lav rekli su nam da neće raditi u nedelju i ponedeljak, dok će laboratorija Medlab u petak raditi do 16 sati, a u subotu i ponedeljak do 13 sati. Nedelja će biti neradna. Apoteka Zegin u petak i nedelju radi do 16 sati, a u subotu je radno vreme do 22 sata.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar