PU Sombor: Izveštaj o stanju u saobraćaju u Zapadnobačkom okrugu

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba je poginula a sedam osoba je zadobilo lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na teritoriji grada Sombora evidentirane su tri saobraćajne nezgoda u kojima je jedna osoba poginula a tri osobe zadobile lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola jedan vozač je zadržan.

Na području opštine Odžaci evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Kula nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda. Zbog vožnje
pod dejstvom alkohola jedan vozač je zadržan.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar